RÓLUNK

Kodaker Kft.

A 15 éves múltra visszatekintő cégünk olyan világhírű vállalatok termékeit importálja, forgalmazza, mint például Gaudi, Rasch textil, Rasch vagy a Marburg.

Az általunk kínált dekorációs anyagokat a kisebb lakásoktól elkezdve a kertes házakon át,irodákba,bevásárló központokba,szállodákba,közhasznú épületekbe egyaránt javasoljuk. Már az épület tervezésekor érdemes szem előtt tartani választékunkat,de természetesen a későbbiekben is segítségére lehetnek az épület és annak belsőjének szebbé varázsolásásban,így lakberendezőknek, belsőépítészeknek, designereknek épp úgy ajánljuk,mint tervezőknek,kivitelezőknek.  Termékeink felhasználásával nem csak bővebb kínálatot tud nyújtani megrendelői felé,hanem akár magasabb profitra is szert tehet.

Azért,hogy minél jobban kiszolgálhassuk partnereinket és a gyártókat minél magasabb szinten képviselhessük a jövőben két fő profilra váltunk,melyek a következőek:

  1. Tapéta: a már régóta képviselt Rasch textil designer  tapétái  mellett helyet kap a Rasch,Marburg,BN, Limonta és  az idei év új partnere a török Ravena.
  1. Stukkó: kezdetek óta foglalkozunk díszléc,rozetta és álmennyezet forgalmazásával. A polisztirol termékeket a lengyel Marbet gyár óriási kínálata jelenti, amely méltán örvend nagy népszerűségnek a jó minősége és kedvező ára miatt.

 

A magasabb minőségű Poliuretán dekorációból az európai piacvezető Gaudi termékeket forgalmazzuk.  Speciális ”cutting-edge” technológiát és a világon egyedüliként teljesen automatizált gyártósort használnak.